+135.000 cursisten
91% beoordeelt training met 'goed' of hoger

95% beoordeelt de locatie met 'goed' of hoger

Locaties

Wij geven trainingen op twee locaties:

  • Rosmalen
  • Lelystad

Rosmalen

Op het Safety Experience Center in Rosmalen komen de oefensituaties realistisch overeen met die verkeersomstandigheden waarmee de cursisten dagelijks te maken hebben. De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken het Safety Experience Center als verkeersveiligheidcentrum uniek in Nederland. Op het Safety Experience Center leren de cursisten een anticiperende en risicobewuste rijstijl aan. Cursisten vergroten hun verkeersinzicht en leren schades en ongevallen te voorkomen. Zij leren risicovolle verkeerssituaties goed in te schatten, deze te herkennen en er adequaat op te reageren. Zij leren waar de eigen grenzen liggen en wat de beperkingen van het voertuig zijn.

Trainingsbanen
Het Safety Experience Center heeft vijf trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours waarop die omstandigheden gesimuleerd worden, die in de dagelijkse praktijk vaak de aanleiding vormen tot een ongeval. De oefeningen en manoeuvres zijn volledig geïntegreerd in een normale wegsituatie en worden niet separaat op brede wegsituaties beoefend.

Huis van de Toekomst
U wordt ontvangen in het geheel verbouwde voormalig Huis van de Toekomst. De locatie is, met name door het multifunctionele theater, uitermate geschikt voor vergaderingen, exclusieve businessmeetings, productpresentaties, congressen en seminars. De locatie is goed bereikbaar en mooi gelegen in het bos en heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen. De reistijd vanaf Den Bosch is 6 minuten en vanaf Utrecht 35 minuten.Safety Experience Center
Graafsebaan 133, 5248NL Rosmalen
info@verkeersveiligheidgroep.nl
Route


Lelystad

Het slipbanencomplex van Rijvaardigheidscentrum Lelystad is 10 hectare groot. Ervaar op de gladde cirkel hoe het is om een voor- en achterwielslip te maken, neem de helling en voel hoe het is om in platgeslagen sneeuw toch grip te houden of geef u over aan het ritme van slip en grip op de waterbaan in de slalom. Rijvaardigheid Centrum Lelystad is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB, een vereniging die kan bogen op een jarenlange ervaring met alles wat met voertuigbeheersing te maken heeft.

Adres
Rijvaardigheidscentrum Lelystad
Talingweg 120, 8218 NX Lelystad
Route