Over ons

Ervaar op de gladde cirkel hoe het is om een voor- en achterwielslip te maken. Neem de helling en voel hoe het is om in platgeslagen sneeuw toch grip te houden of geef je over aan het ritme van slip en grip op de waterbaan in de slalom. 

Rijvaardigheidscentrum Lelystad staat garant voor een onvergetelijke rijervaring. Velen gingen je voor. Want Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB, een gerenommeerde vereniging met jarenlange ervaring op het gebied van alles wat met voertuigbeheersing te maken heeft.

De nieuwe eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, Indy Dontje, voegt daar nog wat PK’s aan toe.

De voormalige kart-kampioen rijdt als professionele coureur voor Mercedes in de AMG GT3.

Reviews

5/5

Lydia, Den Bosch

“Mijn zoon had zijn rijbewijs op zijn 17e gehaald..in 21 oktober werd hij 18 jaar en heeft van ons slipcursus gekregen voor 3 uur lang dat was gisteren gebeurd hij vindt het geweldig herhaling vatbaar. Super dag gehad”

5/5

Tonja, Rotterdam

“Een hele leerzame dag gehad met een anti slipcursus. Heel veel geleerd en gelachen. Goede instructeur die je zelf liet nadenken. Mijn zoon en ik hebben een topdag gehad! Bedankt!”

5/5

Mario, Delft

“Leuk en vooral leerzaam. Instructeur neemt ruim de tijd om de oefening uit te leggen. Je krijgt ook voldoende tijd om kilometers te maken op verschillende banen. Aanrader voor iedereen die een rijbewijs heeft ongeacht hoe lang al.”

5/5

Germa, Haarlem

“Goed om een keer bewust mee te maken wat er kan gebeuren op de weg. Hoop het nooit onverwachts mee te maken. En kijken geeft de juiste richting zeker als je kalm blijf sturen. Goede duidelijke uitleg en een ervaring om nooit te vergeten.”

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!