Bedrijfsuitje of personeelsdag

Deze personeelsdag bezorgt uw medewerkers een onvergetelijke ervaring! Samen met uw collega's volgt u een spannende anti slipcursus waarbij u inzicht krijgt in het ontstaan en voorkomen van ongevallen.

Bent u op zoek naar een spannende maar ook waardevolle invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsdag met uw afdeling? De Personeelsdag aanbieding is een compleet rijvaardigheidsprogramma waarin de belangrijkste aspecten van voertuigbeheersing worden getraind en intensief worden beleefd.

Onder toezicht van ervaren instructeurs krijgen de deelnemers inzicht in het ontstaan en voorkomen van ongevallen. Een spannende en onvergetelijke dag samen met uw collega's.

Prijs op aanvraag

Zo kan ook uw bedrijfsuitje eruit zien

Samen met uw collega’s wordt u om ontvangen op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad met een kopje koffie en wat lekkers in ons restaurant of als u dat liever wilt een uitgebreid lunchbuffet. 

De rijvaardigheidstraining vindt aansluitend plaats. Elke training starten we met een interactieve theorie, waarin dieper wordt ingegaan op afleiding in het verkeer en de verschillende onderdelen die in de training worden behandeld.

Daarna gaat u met de instructeur de baan op. Tijdens de training wordt er gebruikt gemaakt van MINI’s of vergelijkbare modellen, maar als u liever met eigen auto’s wilt rijden dan kunnen wij dat ook regelen.

De onderdelen van de training kunnen volledig aangepast worden naar uw wensen. Zijn uw collega’s veel onderweg in hun eigen auto of dienstauto voor werk? Misschien is dan een combinatietraining Verhoogde Rijvaardigheid dan wat voor u. Of anders een training in Defensief Rijden of Combinatietraining die specifiek gemaakt is om het meeste uit Elektrisch Rijden te halen. 

Na de cursus sluiten instructeurs de dag af met een evaluatie en ontvangen de deelnemers, voordat zij vertrekken, een deelnamecertificaat. Het is ook mogelijk om nog een dinerbuffet of bbq aan het einde van deze dag te voegen zodat jullie als team deze hele ervaring nog even gezellig kunnen nabespreken.

Locatie

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het grootste rijvaardigheidscircuit van Nederland. Met vijf verschillende rijvaardigheids-onderdelen die gebruikt worden in onze antislipcursussen, een off-road gedeelte is heeft dit circuit alles wat nodig is om jou rijvaardigheid te verbeteren. Het gebouw is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB, wat nu is omgebouwd naar een locatie met verschillende zalen en zelfs een showroom voor zowel grote als kleine evenementen.  

Instructeurs

De instructeurs van Rijvaardigheidscentrum Lelystad en Verkeersveiligheid Groep Nederland zijn in het bezit van een WRM erkenning en/of het certificaat Instructeur Verkeersveilig Handelen en Milieubewust Verkeersgedrag.

Klantervaringen

“Aanrader! Omdat een groot deel van mijn team regelmatig de weg op gaat, vaak naar locaties waar pas als laatste gestrooid wordt (rioolwaterzuiveringen in het buitengebied),
had ik voorgesteld om een stukje van het individuele opleidingsbudget in te zetten voor een training ongevallenpreventie/ rijvaardigheid. Immers, de winter staat weer voor de deur!
De training vond na werktijd plaats, dus na een goed verzorgde snelle warme hap gingen we rond 17:45 uur aan de slag.
Eerst theoretische inzichten over afleiding in de auto, de reactietijd en remafstand, stuurtechniek, enz.
Onze trainer Ton was duidelijk heel ervaren en wist goed raad met aan de lesstof gerelateerde vragen. Daarna de auto’s in.
Aan de orde kwamen het sturen, kijktechniek, de noodstop- en uitwijkoefening (voor een aantal van ons echt even wat nieuws!), onderstuur- en overstuurslip corrigeren.
En dan pas ervaar je wat een auto doet wanneer die in de slip gaat. We konden meerdere malen oefenen binnen onze groep, heel erg nuttig.
We waren zo intensief bezig dat de training zelfs een half uur uitliep en trainer Ton had er merkbaar plezier in! Collectief tevreden gingen we weer naar huis.
De dag erop merk je al dat je anders achter het stuur zit!”

Paul Bos, afdelingshoofd Advies Zuiveren waterschap Aa en Maas – 17 december 2019

 

“Bij BAM vinden we veiligheid heel belangrijk en aangezien we vele kilometers afleggen, leek het ons een goed idee om de rijvaardigheidstechnieken van onze medewerkers te verbeteren! Verkeersveiligheid Groep Nederland biedt hierin een ideaal programma dat ons zeer goed bevallen is. Een aanrader!”

Alexander Vandervennet, Head Legal Services, BAM PPP Belgium & The Netherlands – 26 november 2019

 

“In het eerste weekend van september hebben wij ons personeelsfeest beleefd bij SEC. Het was een gezellige dag, na de goed verzorgde lunch zijn wij in groepen gestart met het evenement. Deze bleek naast educatief ook nog een hilarische touch te bevatten. Bij één van de onderdelen rijd je namelijk met een geblindeerde bril op en hier ben je volledig afhankelijk van je mede passagier, dit was natuurlijk één groot feest. De medewerkers van SEC hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken en waren erg betrokken. Bedankt! En succes voor de toekomst.”

Flash Private Mobile Networks – 90 deelnemers- September 2019

 

“De deelnemers hebben genoten van de anti slipcursus. Er werd heel wat gereden. Ook de uitleg vooraf is zeer verhelderend over de deelname aan het verkeer! Vooral het effect van met één hand sturen op de balans van de auto heeft meerdere collega’s aan het denken gezet! We zetten deze cursus volgend jaar weer op onze kalender!. ”

Anki van Munster, Voorzitter PV, JUMBO

5 sterren review

 

“Het bezoek aan het Safety Experience Center was zeer geslaagd. Op het trainingscentrum werden zeer leerzame en nuttige rijvaardigheidstoetsen beleefd. De combinatie met de instructie over “het nieuwe rijden” maakt het plaatje compleet. Dit alles draagt bij aan de realisatie van ons milieubewust en veilig rijden voor de toekomst. ”

Marco Herman, SHEQ Coördinator, SPIE

5 sterren review

Ook interesse in deze training?

Offerte aanvragen
Prijs op aanvraag