Bedrijfsuitje of personeelsdag

Deze personeelsdag bezorgt uw medewerkers een onvergetelijke ervaring! Samen met uw collega's volgt u een spannende anti slipcursus waarbij u inzicht krijgt in het ontstaan en voorkomen van ongevallen.

Bent u op zoek naar een spannende maar ook waardevolle invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsdag met uw afdeling? De Personeelsdag aanbieding is een compleet rijvaardigheidsprogramma waarin de belangrijkste aspecten van voertuigbeheersing worden getraind en intensief worden beleefd.

Onder toezicht van ervaren instructeurs krijgen de deelnemers inzicht in het ontstaan en voorkomen van ongevallen. Een spannende en onvergetelijke dag samen met uw collega's.

Prijs op aanvraag

Zo kan ook uw bedrijfsuitje eruit zien

Samen met uw collega’s wordt u om 12:00 uur ontvangen op het Safety Experience Center in Rosmalen met een lunchbuffet. Aansluitend vindt de rijvaardigheidstraining plaats. De instructeur start de training met een interactieve theoriesessie, waarin dieper wordt ingegaan op afleiding in het verkeer. Waardoor ontstaat afleiding en wat zijn de gevolgen van afleiding?

Aan het einde van de theoriesessie krijgen deelnemers uitleg over de verschillende praktijkonderdelen die zij gaan ervaren.
Na de theoriesessie verplaatsen de deelnemers zich samen met de instructeur naar het circuit.
Deelnemers maken gebruik van nieuwe Mercedes-Benz A-Klasses en C-Klasses. Gemiddeld zitten er 3 deelnemers in een auto.

Op het circuit gaan de deelnemers onderstaande leerzame en spannende praktijkoefeningen meerdere keren uitvoeren.

Algemene voertuigbeheersing
Afwisselende stuuroefeningen waarin deelnemers alles leren over een goede stuurhouding en kijktechniek: de basis voor veilige verkeersdeelname.

Noodstop- en uitwijkoefening
Goed remmen is essentieel om een ongeval te voorkomen. Deelnemers leren de remcapaciteit van de auto zo optimaal mogelijk te gebruiken en de controle over het voertuig te behouden.

Onder- en overstuuroefening
Ongevallen in de bocht ontstaan bijna altijd door onder- of overstuur. Deelnemers leren controle over de auto te behouden en schades en ongevallen te voorkomen. Spektakel gegarandeerd!

Na de praktijktraining om 17:00 uur gaat de groep weer naar binnen. Samen met de instructeur wordt de training geëvalueerd en ontvangen de deelnemers, voordat zij vertrekken, een deelnamecertificaat.

Zo centraal ligt Rosmalen

De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging langs de A59 op het Autotron terrein. Vanuit Den Bosch is de reistijd 10 minuten, Eindhoven 30 minuten, Nijmegen 35 minuten en Utrecht 45 minuten.

Trainingslocatie

Op het Safety Experience Center komen de oefensituaties realistisch overeen met die verkeersomstandigheden waarmee de cursisten dagelijks te maken hebben. De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken het Safety Experience Center als verkeersveiligheidcentrum uniek in Nederland.

Huis van de Toekomst

U wordt ontvangen in het geheel verbouwde voormalig Huis van de Toekomst. De locatie is, met name door het multifunctionele theater, uitermate geschikt voor vergaderingen, exclusieve businessmeetings, productpresentaties, congressen en seminars. De locatie is goed bereikbaar en mooi gelegen in het bos en heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Instructeurs

De instructeurs van de Verkeersveiligheid Groep Nederland zijn in het bezit van een WRM erkenning en/of het certificaat Instructeur Verkeersveilig Handelen en Milieubewust Verkeersgedrag (persoonscertificaat TÜV Rheinland).

Klantervaringen

“Aanrader! Omdat een groot deel van mijn team regelmatig de weg op gaat, vaak naar locaties waar pas als laatste gestrooid wordt (rioolwaterzuiveringen in het buitengebied),
had ik voorgesteld om een stukje van het individuele opleidingsbudget in te zetten voor een training ongevallenpreventie/ rijvaardigheid. Immers, de winter staat weer voor de deur!
De training vond na werktijd plaats, dus na een goed verzorgde snelle warme hap gingen we rond 17:45 uur aan de slag.
Eerst theoretische inzichten over afleiding in de auto, de reactietijd en remafstand, stuurtechniek, enz.
Onze trainer Ton was duidelijk heel ervaren en wist goed raad met aan de lesstof gerelateerde vragen. Daarna de auto’s in.
Aan de orde kwamen het sturen, kijktechniek, de noodstop- en uitwijkoefening (voor een aantal van ons echt even wat nieuws!), onderstuur- en overstuurslip corrigeren.
En dan pas ervaar je wat een auto doet wanneer die in de slip gaat. We konden meerdere malen oefenen binnen onze groep, heel erg nuttig.
We waren zo intensief bezig dat de training zelfs een half uur uitliep en trainer Ton had er merkbaar plezier in! Collectief tevreden gingen we weer naar huis.
De dag erop merk je al dat je anders achter het stuur zit!”

Paul Bos, afdelingshoofd Advies Zuiveren waterschap Aa en Maas – 17 december 2019

 

“Bij BAM vinden we veiligheid heel belangrijk en aangezien we vele kilometers afleggen, leek het ons een goed idee om de rijvaardigheidstechnieken van onze medewerkers te verbeteren! Verkeersveiligheid Groep Nederland biedt hierin een ideaal programma dat ons zeer goed bevallen is. Een aanrader!”

Alexander Vandervennet, Head Legal Services, BAM PPP Belgium & The Netherlands – 26 november 2019

 

“In het eerste weekend van september hebben wij ons personeelsfeest beleefd bij SEC. Het was een gezellige dag, na de goed verzorgde lunch zijn wij in groepen gestart met het evenement. Deze bleek naast educatief ook nog een hilarische touch te bevatten. Bij één van de onderdelen rijd je namelijk met een geblindeerde bril op en hier ben je volledig afhankelijk van je mede passagier, dit was natuurlijk één groot feest. De medewerkers van SEC hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken en waren erg betrokken. Bedankt! En succes voor de toekomst.”

Flash Private Mobile Networks – 90 deelnemers- September 2019

 

“De deelnemers hebben genoten van de anti slipcursus. Er werd heel wat gereden. Ook de uitleg vooraf is zeer verhelderend over de deelname aan het verkeer! Vooral het effect van met één hand sturen op de balans van de auto heeft meerdere collega’s aan het denken gezet! We zetten deze cursus volgend jaar weer op onze kalender!. ”

Anki van Munster, Voorzitter PV, JUMBO

5 sterren review

 

“Het bezoek aan het Safety Experience Center was zeer geslaagd. Op het trainingscentrum werden zeer leerzame en nuttige rijvaardigheidstoetsen beleefd. De combinatie met de instructie over “het nieuwe rijden” maakt het plaatje compleet. Dit alles draagt bij aan de realisatie van ons milieubewust en veilig rijden voor de toekomst. ”

Marco Herman, SHEQ Coördinator, SPIE

5 sterren review

Ook interesse in deze training?

Offerte aanvragen
Prijs op aanvraag