Trainingen

Advanced Slipcursus

Een 3-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer. Tijdens deze cursus wordt de basis om gevaren in het verkeer te leren herkennen en te vermijden
gelegd.

Advanced+ slipcursus

Tijdens de Advanced+ Slipcursus ga je de basis vaardigheden leren waarmee je een auto uit onverwachte situaties kan halen. Daarnaast gaan onze experts aan het einde van de cursus je in onze ongevallensimulator stap voor stap uitleggen wat je moet doen in het geval van een “roll-over”. Zo leer je zelfs het hoofd koel te houden als je auto niet meer op zijn wielen staat.

Intensive rijtraining

Deze 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining zorgt ervoor dat jij alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een auto leert beheersen. Tijdens deze slipcursus wordt je begeleid door de beste instructeurs van Nederland. Je wordt je bewust van hoe kwetsbaar je bent in het dagelijkse verkeer en hoe je gevaren kunt herkennen, vermijden en hoe je hierop moet reageren. 

Pro* rijtraining

Deze rijvaardigheidstraining is bedoeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt.

Caravan training

Het rijden met een caravan is niet altijd even makkelijk, vooral omdat het zo anders rijdt dan zonder caravan . Daarom is een cursus caravan rijden heel verstandig om te doen als je bijvoorbeeld van plan bent om voor het eerst met de caravan op vakantie te gaan!

Camper training

Deze training is bedoeld voor diegenen die op reis gaan met een camper. Of u nu beginnende of al doorgewinterde camperaar bent, tijdens onze uitgebreide en voor Nederland unieke campertraining leert u de fijne kneepjes van het rijden met camper.