Anti slipcursus

Hoe krijgt u een slippende auto onder controle? Hoe kunt u veilig een obstakel ontwijken? In deze circuittraining leert u om te gaan met onverwachte situaties op de weg. Deze training is al meer dan 135.000 keer gevolgd en wordt begeleid door de meest ervaren instructeurs van Nederland.

3 uur durende training Gloednieuwe Mini Centraal gelegen

€85,- p.p.

Verkeersinzicht en gevaarherkenning | Theorie

Het programma start met een interactieve en audiovisuele sessie. Hierin ervaren deelnemers dat de manier van waarnemen cruciaal is voor het voorkomen van verkeersincidenten.

De basis van veilig rijden | Praktijk

Op een modern trainingscircuit maken deelnemers kennis met de nieuwste inzichten over een veilige zit- en stuurhouding. Daarbij is er bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goed ontwikkelde kijktechniek.

Remmen en uitwijken | Praktijk

Een obstakel op de weg of een plotselinge file? Iedereen maakt het vroeg of laat een keer mee. Tegelijkertijd worden moderne veiligheidssystemen in het voertuig vaak niet optimaal benut. Tijdens deze realistische oefening ervaren deelnemers hoe de remweg tot een minimum kan worden beperkt en hoe een obstakel veilig kan worden ontweken.

Controle houden bij gladheid | Praktijk

Door gladheid of een te snel genomen bocht kan het voertuig grip verliezen. Onze natuurlijke reactie verergert de situatie. Deze waardevolle oefening geeft inzicht hoe controleverlies over het voertuig kan worden voorkomen.

Online educatie

Na de training ontvangt u een account voor e-Driver. Hiermee kunt u ook na de training uw verkeerskennis en inzicht blijven updaten. Er zijn ook trainingen beschikbaar voor gezinsleden en kinderen/jongeren.

Locatie

Rosmalen (Graafsebaan 133, 5248NL Rosmalen), vijf trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours. Er worden praktijksituaties nagebootst die vaak de aanleiding vormen tot een ongeval. Ontvangsthal in voormalig Huis van de Toekomst.

Instructeurs

De instructeurs van de Verkeersveiligheid Groep Nederland zijn in het bezit van een WRM erkenning en/of het certificaat Instructeur Verkeersveilig Handelen en Milieubewust Verkeersgedrag (persoonscertificaat TÜV Rheinland).

Trainingsdatum

Iedere maand worden er nieuwe trainingsdagen toegevoegd. Ook kunt u alvast uw plekje reserveren door een voucher te kiezen.

Reviews

91% beoordeelt de training met goed of hoger

“Mijn zoon had zijn rijbewijs op zijn 17e gehaald..in 21 oktober werd hij 18 jaar en heeft van ons slipcursus gekregen voor 3 uur lang dat was gisteren gebeurd hij vindt het geweldig herhaling vatbaar. Super dag gehad”
5 sterren review
Lydia, Den Bosch
“Een hele leerzame dag gehad met een anti slipcursus. Heel veel geleerd en gelachen. Goede instructeur die je zelf liet nadenken. Mijn zoon en ik hebben een topdag gehad! Bedankt!”
5 sterren review
Tonja, Rotterdam
“Leuk en vooral leerzaam. Instructeur neemt ruim de tijd om de oefening uit te leggen. Je krijgt ook voldoende tijd om kilometers te maken op verschillende banen. Aanrader voor iedereen die een rijbewijs heeft ongeacht hoe lang al.”
5 sterren review
Mario, Delft
“Goed om een keer bewust mee te maken wat er kan gebeuren op de weg. Hoop het nooit onverwachts mee te maken. En kijken geeft de juiste richting zeker als je kalm blijf sturen. Goede duidelijke uitleg en een ervaring om nooit te vergeten.”
5 sterren review
Germa, Haarlem

“Instructeur geeft een leuke les met een vleugje humor. Hierdoor onthoud je het ook beter. Goed voor je zelfvertrouwen en zeer leerzaam.”
5 sterren review
Damian, Amsterdam

“Theorie gedeelte vooraf zeer effectief, training zou verplicht onderdeel van het rijexamen moeten worden.”
5 sterren review
Nico, Eindhoven

“Veel opgestoken. Ik was wat nerveus maar ten onrechte.”
5 sterren review
Marleen, Den Haag

Ook interesse in deze training?

Reserveer training
€85,- p.p.