Advanced Slipcursus cadeaubon

Hoe krijgt u een slippende auto onder controle? Hoe kunt u veilig een obstakel ontwijken? In deze circuittraining leert u om te gaan met onverwachte situaties op de weg. Deze training is al meer dan 135.000 keer gevolgd en wordt begeleid door de meest ervaren instructeurs van Nederland. 

3 uur durende training MINI en vergelijkbare modellen Centraal gelegen

€99,- p.p.

Theorie | 45 minuten 

De 3-uur durende slipcursus start met een interactieve en audiovisuele theorie sessie. Hierin leggen de instructeurs uit waarom de manier van waarnemen cruciaal is voor het voorkomen van verkeersincidenten. Daarnaast legt de instructeur ook uit wat je allemaal gaat doen tijdens de cursus.

Remmen en uitwijken | 45 minuten

Een obstakel op de weg of een plotselinge file? Vroeg of laat maken we het allemaal een keer mee. Tegelijkertijd worden moderne veiligheidssystemen in het voertuig vaak nog niet optimaal benut. Tijdens deze rem-oefening leer je hoe lang je remweg is en hoe je een obstakel veilig kan ontwijken.

Controle houden bij gladheid | 45 minuten

Een auto verliest snel zijn grip bij gladheid of een te snel genomen bocht. Wat moet je dan doen? Op onze helling oefenen we hoe je controleverlies over het voertuig kan voorkomen.

Achterwielslip | 45 minuten

Wat is het verschil tussen een voorwiel-/ en achterwiel slip? En wat doe je als de achterkant van je auto ineens een andere kant opgaat? Dit ervaar en leer je op onze plaat die de auto zijn achterwielen en duwtje geeft en je zo op een veilig manier leert omgaan met een slippende achterkant.

Locatie

Lelystad (Talingweg 120, 8218 NX Lelystad), 10 hectaren groot. Rijvaardigheid Centrum Lelystad is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB

Locatie

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het grootste rijvaardigheidscircuit van Nederland. Met vijf verschillende rijvaardigheids-onderdelen die gebruikt worden in onze antislipcursussen, een off-road gedeelte is heeft dit circuit alles wat nodig is om jou rijvaardigheid te verbeteren. Het gebouw is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB, wat nu is omgebouwd naar een locatie met verschillende zalen en zelfs een showroom voor zowel grote als kleine evenementen.

Instructeurs

De instructeurs van Rijvaardigheidscentrum Lelystad en Verkeersveiligheid Groep Nederland zijn in het bezit van een WRM erkenning en/of het certificaat Instructeur Verkeersveilig Handelen en Milieubewust Verkeersgedrag.

Trainingsdatum

Alle beschikbare data kun je vinden als je op de knop ‘Reserveer training’ klikt.

Reviews

91% beoordeelt de training met goed of hoger

“Mijn zoon had zijn rijbewijs op zijn 17e gehaald..in 21 oktober werd hij 18 jaar en heeft van ons slipcursus gekregen voor 3 uur lang dat was gisteren gebeurd hij vindt het geweldig herhaling vatbaar. Super dag gehad”
5 sterren review
Lydia, Den Bosch
“Een hele leerzame dag gehad met een anti slipcursus. Heel veel geleerd en gelachen. Goede instructeur die je zelf liet nadenken. Mijn zoon en ik hebben een topdag gehad! Bedankt!”
5 sterren review
Tonja, Rotterdam
“Leuk en vooral leerzaam. Instructeur neemt ruim de tijd om de oefening uit te leggen. Je krijgt ook voldoende tijd om kilometers te maken op verschillende banen. Aanrader voor iedereen die een rijbewijs heeft ongeacht hoe lang al.”
5 sterren review
Mario, Delft
“Goed om een keer bewust mee te maken wat er kan gebeuren op de weg. Hoop het nooit onverwachts mee te maken. En kijken geeft de juiste richting zeker als je kalm blijf sturen. Goede duidelijke uitleg en een ervaring om nooit te vergeten.”
5 sterren review
Germa, Haarlem

“Instructeur geeft een leuke les met een vleugje humor. Hierdoor onthoud je het ook beter. Goed voor je zelfvertrouwen en zeer leerzaam.”
5 sterren review
Damian, Amsterdam

“Theorie gedeelte vooraf zeer effectief, training zou verplicht onderdeel van het rijexamen moeten worden.”
5 sterren review
Nico, Eindhoven

“Veel opgestoken. Ik was wat nerveus maar ten onrechte.”
5 sterren review
Marleen, Den Haag

Ook interesse in deze training?

Reserveer training
€99,- p.p.