Ik heb een voucher, moet ik meteen een datum inplannen?

Nee, dat hoeft niet. Bij gebruik van een cadeauvoucher kunt u of de ontvanger van de voucher ook later de trainingsdatum bepalen. U kunt deze voucher dus eerst cadeau geven.

Kan ik toeschouwers meenemen naar de training?

Op dit moment mogen er geen toeschouwers worden meegenomen naar de training.

Mijn actiecode werkt niet, wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen via: 0900 50 60000 (30 cpm.) (tijdens kantooruren) of mailen naar info@safetyexperiencecenter.nl onder vermelding van uw actiecode en de naam waaronder de boeking heeft plaats gevonden.

Wat moet ik meenemen op de trainingsdag?

Alleen de laatste mail die u van ons ontvangt die tevens uw deelnamebewijs is.

Op welke trainingsdagen kan ik boeken?

U kunt zien welke dagen beschikbaar zijn via de button “activeer uw actiecode”. Let op: Indien dagen volgeboekt zijn worden er automatisch nieuwe trainingsdag(en) geactiveerd.

Wanneer werkt mijn actiecode niet meer?

De actiecode werkt niet meer op het moment dat u de volledige boeking afgerond heeft. Hiervoor heeft u ook een datum ingevuld, en op “versturen” geklikt. Daarvoor kunt u zo vaak als u wilt terug keren naar het boekingsformulier. Uw actiecode werk ook niet meer indien de geldigheidsdatum verstreken is.

Mag ik deze rijvaardigheidstraining in mijn eigen auto volgen?

Alleen bij een ‘Dagtraining met eigen auto’ kan je de training in je eigen auto volgen.

Maken de deelnemers gebruik van handgeschakelde voertuigen of automaten?

Bij alle trainingen maak je gebruik van de voertuigen die door Rijvaardigheidscentrum Lelystad beschikbaar worden gesteld, dit zijn MINI’s of vergelijkbare modellen. Een automaat kan worden aangevraagd bij de cursus, hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. 

Wanneer is mijn actiecode geactiveerd?

Deze is geactiveerd als bij “activeer uw actiecode” alle invulvelden ingevuld zijn en u op verzenden heeft gedrukt.

Ik heb geboekt maar geen bevestigingsmail ontvangen, wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen met ons via 073 523 1222 (tijdens kantooruren) of mailen naar info@safetyexperiencecenter.nl onder vermelding van uw actiecode en de naam waaronder geboekt is.

Welke kleding moet ik dragen op de trainingsdag?

Er zijn geen kledingvoorschriften op het Safety Experience Center. Makkelijk zittende kleding en schoenen hebben de voorkeur.

Moet ik eten en drinken meenemen naar de training?

Op de eerste verdieping van Rijvaardigheidscentrum Lelystad bevindt zich een restaurant waar zowel deelnemers als toeschouwers warme/koude dranken, iets lekkers en een lichte lunch kunnen kopen. Het nuttigen van eigen consumpties is binnen het pand en op de slipbaan van Rijvaardigheidscentrum Lelystad niet toegestaan.

Mag ik mijn huisdieren meenemen naar de training?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het Safety Experience Center.

Ik vind het erg spannend dan wel eng om mee te doen, is het wel verstandig om mee te doen aan deze rijvaardigheidstraining?

De training wordt rustig opgebouwd en de oefeningen worden met een lage snelheid uitgevoerd. U bepaald zelf de snelheid waarmee u uw oefeningen uitvoert.

Ik ben niet in het bezit van een rijbewijs, mag ik aan de training mee doen?

Nee, het is niet toegestaan zonder rijbewijs B deel te nemen aan de training.

Op de trainingsdag ben, dan wel was, ik verhinderd door ziekte of een andere reden. Mag ik een nieuwe training boeken?

Helaas is dit niet mogelijk. Wel mag u iemand anders in uw plaats laten deelnemen indien u van te voren weet dat u verhinderd bent.

Mijn actiecode is geldig voor meer personen, maar we kunnen niet op dezelfde dag deelnemen aan de training. Wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen via: 0320 783 001 (tijdens kantooruren) of mailen naar info@rclelystad.nl onder vermelding van uw actiecode en de naam waaronder de boeking heeft plaats gevonden.

Mag ik als 17 jarige deelnemen als ik een rijbewijs heb?

U mag met een begeleider deelnemen. De begeleider dient ook de betaalde cursus te volgen.